Indlæg i sko og aflastning af fod

Har du ondt i fødderne?

Smerter i fødderne kan være ødelæggende for din livskvalitet. Måske dine smerter er så store at du ikke kan gå ud og handle eller gå din ynglingstur i nauren mere.


Vi kan hjælpe dig med at forebygge eventuelle fejlstillinger der forplanter sig som smerte i andre dele af kroppen som fødder, ben, bækken og ryg. Det kan f.eks. være nedsunken forfod, knyster, genstridige ligtorne og hammertæer.


Vi kan fremstille specialindlæg som er formet og støbt efter dine fødder, eller småaflastninger lavet af silikone. De vil støtte dine fødder og tæer så du igen kan bevæge dig uden at have store smerter.

Individuelt specialindlæg (Tilskud fra "danmark")

Vi laver individuelt specialindlæg til dine ømme fod med tilskud fra Danmark. Eksemplevis til nedsunken forfod / forfodsfald

Indlæg er til dig som har ondt i dine fødder. Indlægget støtter din fod under gang og når du står. Vi kan fremstille indlæg til dine fødder med silikone. Vi har også færdigt fremstillede indlæg.


Indlæg kan også fremstilles til løbesko, golfsko, cykelsko og andre sportstyper osv. Kontakt os med dit behov og vi vil hjælpe dig med at finde det optimale indlæg som du vil synes om.

Indlæg til Nedsunken forfod / forfodsfald

Har du været hos din egen læge og fået konstateret nedsunken forfod / forfodsfald vil lægen ofte anbefale dig, at gå til en fysioterapeut eller en klinik for ortopædiske indlæg. Du kan med fordel tage kontakt til en fodklinik som vores, da vi kan hjælpe dig med ortopædiske indlæg og funktionelt fodtøj.

Småaflastning fremstillet af silikone

Småaflastinger laves til knyster, ligtorne og hammertæer for aflastning

Vi har mange kreative løsninger der kan udrette underværker hvis du har ondt i foden. De kaldes for småaflastninger.


Småaflastninger kan hjælpe dig der har smerter fra knyster, genstridige ligtorne og hammertæer. De kan blandt andet adskille tæer eller rette dem ud.


Småaflastninger er specifikt udformet til hver enkelt af dine tæer for at behandle det specifikke punkt som gør ondt.


Vi laver småaflastningerne her og nu så du får øjeblikkelig lindring og smerten bliver udholdelig.

Silikone bruger vi til at aflaste sår eller adskille områder der har risiko for sårdannelse når det udsættes for tryk.


Silikonen formes efter din fod og dine tæer. Det holder formen når den er hærdet. Der er ingen fødder som er ens og derfor er individuel aflastningsmiddel ofte det rigtige valg.


Vi giver dig vejledning i brugen af silikone aflastningen, rengøring og eventuelt brug sammen med bandage.