Himmelev Fodklinik i Roskilde. Statsautoriseret Fodterapeut, Fodterapi, Fodbehandling, Tå lakering, Fjernelse Ligtorn, Fodpleje, Fjernelse fodvorte, neglebøjle, fortykkede negle, årlig fodstatus diabetes, diabetes fodtjek
Diabetes, gigt, psoriasis

Hvad er regelmæssig fodterapi og årlig fodstatus ved diabetes, gigt eller psoriasis hos din fodterapeut Himmelev Fodklinik i Roskilde?

Det er vigtigt du besøger din fodterapeut ved diabetes, gigt eller psoriasis.

Det er vigtigt du besøger din fodterapeut ved diabetes, gigt eller psoriasis. Fodstatus med fodbehandling foregår minumum en gang årligt og løbende fodbehadlinger gerne oftere.


Med regelmæssig fodterapi hos din fodterapeut i Roskilde kan vi hjælpe dig med at holde øje med sundheden af dine fødder. Vi kan se om der sker forandringer med hud og negle. Du bør også selv holde øje med dine fødder og bruge skumcreme til dine fødder hver dag som forebyggelse. Vi kan vejlede dig i hvilken creme der er bedst for din hud.

Årlig fodstatus og regelmæssige fodterapi i Roskilde for diabetikere

Gå regelmæssigt til fodterapi ved diabetes og få årlig fodstatus hos Fodterapeut i Roskilde

Mange med diabetes går regelmæssigt til fodterapi for at få lavet en årlig fodstatus, som er en fodbehandling og en udvidet undersøgelse af dine fødders sundhed. Vi kan opdage tegn på problemer eller kommende problemer.


Vi undersøger hvilke tilstand huden på dine fødderne har, din følesans i fødder og tæer, din sans for kulde- og varme samt dine fødders mobilitet.

Det er vigitigt at dine fødder kommer ind i et regelmæssigt forløb, hvor vi følger op på tegn på trykmærker, ødemer og nedgroede negle, som kan risikere at udvikle sig til større problemer som eksempelvis fodsår. For diabetikere har fodsår langt sværere ved at hele blandt andet på grund af sukkeret i dit blod. Regelmæssigt fodstatus vil minimere risikoen for fodsår.


Du kan forebygge fodsår ved at efterse dine fødder hver dag. Du bør undersøge om du har trådt noget op i foden, om din fod er hævet, rød, varm eller forandret. Samtidigt skal du pleje dine fødder med fodcreme dagligt og  skåne dine fødder ved at bruge de rigtige sko og strømper.


Hvis du opdager en forandring i fødderne, skal du skynde dig at kontakte en fodterapeut eller din læge.


Vi sender resultatet af regelmæssigt fodstatus til din læge efter undersøgelsen. Lægen kan derfor nemt følge med i hvordan det står til med dine fødder. Vi giver dig også gerne en kopi af resultatet du kan dele med andre behandlere, hvor indsigten i dine fødders sundhed  kan hjælpe i deres behandlingsforløb.

Fodterapi i Roskilde ved Psoriasis

Fodterapi i Roskilde ved Psoriasis. Behandling af hård hud på føddernes underside og fortykket tånegle

Et Psoriasis angreb af fødder kan oftest ses på føddernes underside og i tåneglene. Er tåneglene angrebet kan de blive mere eller mindre fortykkede. Denne fortykkelse er oftest meget generende.


Vi kan slibe og tilrette dine fortykket negle så de trykker og generer mindre. Det er ikke altid muligt at slibe ned til normal tykkelse da nerver og blodkar kan være trukket op igennem neglen.


Under fødderne kan huden blive fortykket og skællende. Ofte kan hælene danne revner. Vi kan hjælpe med at fjerne den overskydende hud så brug af salver og cremer hjælper mere effektivt.

Fodterapi i Roskilde ved Gigt

Gigt medfører desværre ofte problemer med og smerter i fødderne. Fodbehandling hos os i Roskilde kan hjælpe dig. Vi har erfaringen i at diagnosticere og behandle problemer og smerter på baggrund af vores indsigt i foden og dens sygdomme.


Vi kan hjælpe dig med rette fodpleje og fodbehandling, bøjlebehandling ved nedgroet negle, rådgive om sko, lave personligt skoindlæg og lære dig nyttige fodøvelser, der kan dæmpe gigtproblemerne.

Fodterapi i Roskilde ved gigt: Fodpleje, behandling nedgroet negle, skorådgivning, personligt skoindlæg og nyttige fodøvelser

Åbningstider

Mandag:

8.00 - 18.00

Tirsdag:

8.00 - 18.00

Onsdag:

7.00 - 16.00

Torsdag:

7.00 - 17.00

Fredag:

8.00 - 15.00

Kontakt

Statsautoriseret Fodterapeut Johanne Sophie Georg Jensen

Haraldsborgvej 12A, Himmelev, 4000 Roskilde

CVR nr. 32 69 58 84