Himmelev Fodklinik i Roskilde. Statsautoriseret Fodterapeut, Fodterapi, Fodbehandling, Tå lakering, Fjernelse Ligtorn, Fodpleje, Fjernelse fodvorte, neglebøjle, fortykkede negle, årlig fodstatus diabetes, diabetes fodtjek
Gavekort

Bestil gavekort til Himmelev Fodklinik. Forkæl en du holder af med et gavekort til professionel fodbehandling som giver sunde og dejlige fødder

Et gavekort til Himmelev Fodklinik er en oplagt gaveide til en som trænger til lidt ekstra forkælelse.

 

Kontakt, bestil tid og book fodterapi Roskilde, fodterapeut Roskilde, Fodbehandling hos Fodkilink Roskilde i Himmelev

Hos os kan du købe gavekort til en du holder af. Gavekortet kan bruges af både mænd og kvinder til vores behandlinger og produkter. Du giver modtageren blødere, sundere og pænere fødder.

Hos os er det en god oplevelse at gå til fodterapeut. Modtageren af gavekortet kan f.eks. vælge en fodbehandling inkl. fodbad og afsluttende fodmassage med creme og måske kombinere den med afsluttende neglelakering med klassisk TNS lak eller  TNS Gellak.


Du kan bestille gavekortet online, via telefon eller på mail. Du kan få det leveret som mail som du selv printer eller vi kan sende det direkte til modtageren. Du kan også besøge os i klinikken og få lavet et plastgavekort mens du venter eller selv bliver behandlet.


Du vælger frit det beløb du ønsker at give og du kan tilføje gavekortet en hyggelig hilsen.

.

Bestil gavekortet herunder og det bliver sendt til dig via E-mail når betalingen er registreret modtaget på Mobile Pay 201696 eller bankoverførsel.

Bestil gavekort til fodterapeut i Roskilde. Indtast dit navn, din email og dine ønker. Ønsker du en hyggelig personlig hilsen på gavekortet og at vi skal sende gavekortet direkte til modtageren så tilføj disse i 'besked'.


Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. 

 
 
 
 
 

Bestil gavekort til fodterapeut via telefon eller mail

Ring til os eller send en mail med ønske om gavekort.

Besøg os gerne ind på Himmelev Fodklinik.

BUS LINJE 201A med 4 afgange i timen på alle hverdage kører lige til døren.

Åbningstider

Mandag:

8.00 - 18.00

Tirsdag:

8.00 - 18.00

Onsdag:

7.00 - 16.00

Torsdag:

7.00 - 17.00

Fredag:

8.00 - 15.00

Kontakt

Statsautoriseret Fodterapeut Johanne Sophie Georg Jensen

Haraldsborgvej 12A, Himmelev, 4000 Roskilde

CVR nr. 32 69 58 84